Słodkie Ciasto Ziemniaczane
Słodkie ciasto ziemniaczane to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka słodkich ziemniaków, twarogu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Słodkie Ciasto Ziemniaczane, Słodkie Ciasto Ziemniaczane, oraz Słodkie Ciasto Ziemniaczane.
Instrukcje
Beat twarogu i masła na średniej prędkości z ciężkich elektryczny mikser stoisko aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Dodać słodkie ziemniaki i dobrze ubić.
W średniej misce wymieszać mąkę, kolejne 3 składniki i w razie potrzeby cynamon. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Łyżka ciasto do nasmarowanej i mąki 10-calowy (12-cup) patelni rurki.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub aż długi drewniany pick wstawiony w środku wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Słodkie placki ziemniaczane: przygotować ciasto zgodnie z zaleceniami; wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką 8 1/2 - x 4 1/2-calowych bochenków.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.