Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła
Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z brązowym lukrem z masłem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 32 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting, Zapiekane Przegrzebki Ze Słodką Kukurydzą, Edamame I Brązowym Masłem, oraz Ravioli ze słodkiej kukurydzy z sosem bazyliowym z brązowego masła i ciepłym kompot z pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwszą ilość masła umieścić w patelni z grubym dnem i podgrzać na średnim ogniu. Od czasu do czasu obracaj patelnię, aby całkowicie stopić masło.
Umieść drobny siatkowy sitko w żaroodpornej misce; trzymaj w zasięgu płyty kuchennej. Kontynuując podgrzewanie, masło pieni się i zacznie brązowieć na brzegach. Uważaj, aby uniknąć rozprysków gorącego masła. Zeskrobać boki i dno patelni za pomocą żaroodpornej szpatułki, aby zapobiec przypaleniu i zapewnić równomierne brązowienie.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
3
Gdy bryły masła (piaszczyste kawałki, które gromadzą się na dnie patelni) zmienią się w jednolity mahoniowy brąz, zdejmij patelnię z ognia i natychmiast wlej masło przez pobliski sitko, oddzielając wszystkie, oprócz najlepszych kawałków ciała stałego od tłuszczu maślanego. Ustaw sitko wyłożone masłem na bok.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 12 standardowych puszek na babeczki z wkładkami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W misce wymieszać drugą ilość masła z zarezerwowanymi masłami stałymi oraz brązowymi i zwykłymi cukrami. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty, od czasu do czasu zeskrobując miskę.