Słodka I Pikantna Wolno Gotowana Wołowina
Przepis na słodką i pikantną wolno gotowaną wołowinę można przygotować w około 8 godzin i 20 minut. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Za 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Mieszanka pieprzu, przyprawionej soli, bułek cebulowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolno gotowane filety z łososia z sosem sojowym z pikantnym groszkiem, Wolno Gotowana Azjatycka Wołowina Ze Słodkimi Ziemniakami, oraz Wolnowarowy słodki i pikantny mostek wołowy.
Instrukcje
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 6-qt. powolna kuchenka.
Połącz sos barbecue, wodę, brązowy cukier, pieprz chipotle, sos Worcestershire, SOS stekowy, sos sojowy i przyprawy.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Usuń pieczeń i lekko ostudź. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Lanson Le Black Label Brut (pół butelki) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.