Słodka herbata Sandy
Słodka herbata Sandy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $20.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 253 kalorie, 31g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ciepłej wody, mięty, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Sandy, Sande ' s Sundae, oraz Crab Sandy.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu połączyć cukier z 1/2 szklanki wody i dodać 2 gałązki liści mięty. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
W dużym dzbanku wymieszać herbatę z syropem cukrowym.
Podawać schłodzone na lodzie z gałązką mięty i kawałkiem rock candy do dekoracji.
W razie potrzeby dodaj wódkę.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.