Sól morska i ocet orzeszki ziemne
Sól morska i ocet orzeszki ziemne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 904 kalorie, 30g białka, oraz 84g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 784 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, olej canolan, orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sól i ocet Chex ® Mix, Paluszki rybne z solą i octem, oraz Ocet Sól Ziemniaki Dla Niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet 3/4 szklanki z orzeszkami ziemnymi w średniej misce. Moczyć orzeszki ziemne przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić orzeszki ziemne, a następnie osuszyć orzeszki, rozkładając je na patelni wyłożonej papierowymi ręcznikami.
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż się połysk.
Dodać połowę orzeszków ziemnych na patelni i gotować, mieszając, aż złoty, 3 do 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść orzeszki ziemne do innej patelni wyłożonej papierowymi ręcznikami. Doprawić solą morską. Powtórz z pozostałymi orzeszkami ziemnymi.
Jeszcze ciepłe, przenieść smażone orzeszki ziemne do dużej miski, a następnie skropić w pozostałej łyżce octu i posiekanej natki pietruszki. Rzucać, aby połączyć. Doprawić dodatkową solą morską i podawać natychmiast.