Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj szynkę nadziewaną Waldorf. Jedna porcja tego dania zawiera około 51g białka, 43g tłuszczu i w sumie 684 kalorii. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka szynki spiralnej, cierpkiego jabłka, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Szynką Waldorf, Pomidory Faszerowane Szynką, oraz Manicotti Nadziewane Szynką.
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Łyżka farszu łyżkami stołowymi między plasterkami szynki. Łyżka nadzienia na szynkę; posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Plastry Szynki
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 140°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala