Szynka Nadziewana Waldorf

Szynka Nadziewana Waldorf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj szynkę nadziewaną Waldorf. Jedna porcja tego dania zawiera około 51g białka, 43g tłuszczu i w sumie 684 kalorii. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka szynki spiralnej, cierpkiego jabłka, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Szynką Waldorf, Pomidory Faszerowane Szynką, oraz Manicotti Nadziewane Szynką.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj sok jabłkowy i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; wymieszać farsz, jabłko, cebulę, seler i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Łyżka farszu łyżkami stołowymi między plasterkami szynki. Łyżka nadzienia na szynkę; posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 140°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odstaw na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn