Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym brązowym

Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym brązowym
Przepis Butternut Squash Gnocchi z szałwiowym brązowym masłem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę uniwersalną, ziemniaki russet, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym, Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym, oraz Makaron z dyni w maśle szałwiowym brązowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokroić na pół; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
3
Placesquash połówki, pokroić bok do góry, na arkuszu do pieczenia i pędzla z olejem. Pieczeń, aż squash jestbardzo miękkie, gdy Przekłute szaszłykiem i rumiane w miejscach, o 1 1/2 godziny.Lekko schłodzić. Miąższ miąższu z dyni intoprocesor; puree do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Transferdo średni rondel; stale mieszać overmedium ciepła, aż soki odparują ipuree zgęstnieje, o 5 minut. Super.Środek 1 szklanka (zapakowane) puree do squasha (rezerwy pozostałej squasha do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Tymczasem gotować ziemniaki w średnichsaucepan wrzącej osolonej wody, aż do bardzotrzymacz, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
6
Drenaż. Whilepotato jest ciepłe, naciśnij przez ricerinto ziemniaków średniej miski; ostudzić całkowicie. Zmierz2 kubki (luźno zapakowane) ziemniaków riced (reserveremaining ziemniaków do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Wymieszać squash, ziemniaki, 1/2 szklanki parmezanu, jajko, gałka muszkatołowa, i sól w dużej misce.Stopniowo dodawać 1 3/4 szklanki mąki, zagniatać w mieszaninie w misce, aż ciasto utrzyma się i będzie prawie gładkie. Jeśli ciasto jestbardzo lepkie, dodaj więcej mąki przez łyżki stołowe.Ciasto wyłożyć na mąkę; zagniatać krótko, aż będzie gładkie. Podzielony na 8 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia zm.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posypać pergaminem lekko. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na mące do liny o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Wytnij linę w poprzek na kawałki 3/4 cala. Pracując z 1 kawałkiem na raz,zwijaj gnocchi z tyłu palców widelca zanurzonych w mące, tworząc grzbiety z 1 strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
11
Transfergnocchi do blach do pieczenia. Powtórz zprzebarwianie ciasta. Przykryć luźno plasticwrap i schłodzić co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: Canbe wykonane 6 godzin do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Pracując w 2 partiach, gotuj gnocchi w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do bardzo długiego czasu, 15 do 17 minut (gnocchi wypłynie na powierzchnię, ale może wypłynąć na powierzchnię, zanim będzie całkowicie ugotowane). Używając łyżki szczelinowej, przenieś gnocchi na te same pergaminowe arkusze. Super. DO AHEAD: może być wykonany8 godzin wcześniej. Przykryć luźno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
13
Masło gotować w ciężkich dużych patelni overmedium ciepła tylko do złotego, mieszającczęsto, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać szałwię; wymieszać 1minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
15
Dodać gnocchi; gotować do ogrzania i pokryte masłem, 5 do 7minutes. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GnocchiGnocchi
MasłoMasło
16
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
17
Posypać 1/4 szklanki
18
Parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
19
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
1
Z pierogami wlać
2
Bastianich 2008 Vespa Bianco (Włochy, 38 USD), białe wino z dzikimi kwiatami i nutami cytrusowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn