Przepis Butternut Squash Gnocchi z szałwiowym brązowym masłem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę uniwersalną, ziemniaki russet, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym, Gnocchi z dyni z masłem szałwiowym, oraz Makaron z dyni w maśle szałwiowym brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokroić na pół; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
3
Placesquash połówki, pokroić bok do góry, na arkuszu do pieczenia i pędzla z olejem. Pieczeń, aż squash jestbardzo miękkie, gdy Przekłute szaszłykiem i rumiane w miejscach, o 1 1/2 godziny.Lekko schłodzić. Miąższ miąższu z dyni intoprocesor; puree do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Olej Do Smażenia
4
Transferdo średni rondel; stale mieszać overmedium ciepła, aż soki odparują ipuree zgęstnieje, o 5 minut. Super.Środek 1 szklanka (zapakowane) puree do squasha (rezerwy pozostałej squasha do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Tymczasem gotować ziemniaki w średnichsaucepan wrzącej osolonej wody, aż do bardzotrzymacz, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
6
Drenaż. Whilepotato jest ciepłe, naciśnij przez ricerinto ziemniaków średniej miski; ostudzić całkowicie. Zmierz2 kubki (luźno zapakowane) ziemniaków riced (reserveremaining ziemniaków do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
7
Wymieszać squash, ziemniaki, 1/2 szklanki parmezanu, jajko, gałka muszkatołowa, i sól w dużej misce.Stopniowo dodawać 1 3/4 szklanki mąki, zagniatać w mieszaninie w misce, aż ciasto utrzyma się i będzie prawie gładkie. Jeśli ciasto jestbardzo lepkie, dodaj więcej mąki przez łyżki stołowe.Ciasto wyłożyć na mąkę; zagniatać krótko, aż będzie gładkie. Podzielony na 8 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Gałka Muszkatołowa
Ziemniak
Nóż Do Obierania
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
8
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia zm.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Posypać pergaminem lekko. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na mące do liny o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
10
Wytnij linę w poprzek na kawałki 3/4 cala. Pracując z 1 kawałkiem na raz,zwijaj gnocchi z tyłu palców widelca zanurzonych w mące, tworząc grzbiety z 1 strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
Mąka Uniwersalna
Rolka
11
Transfergnocchi do blach do pieczenia. Powtórz zprzebarwianie ciasta. Przykryć luźno plasticwrap i schłodzić co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: Canbe wykonane 6 godzin do przodu. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
12
Pracując w 2 partiach, gotuj gnocchi w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do bardzo długiego czasu, 15 do 17 minut (gnocchi wypłynie na powierzchnię, ale może wypłynąć na powierzchnię, zanim będzie całkowicie ugotowane). Używając łyżki szczelinowej, przenieś gnocchi na te same pergaminowe arkusze. Super. DO AHEAD: może być wykonany8 godzin wcześniej. Przykryć luźno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gnocchi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Garnek
13
Masło gotować w ciężkich dużych patelni overmedium ciepła tylko do złotego, mieszającczęsto, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Dodać szałwię; wymieszać 1minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia Lekarska
15
Dodać gnocchi; gotować do ogrzania i pokryte masłem, 5 do 7minutes. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gnocchi
Masło
16
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
17
Posypać 1/4 szklanki
18
Parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
19
Podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
1
Z pierogami wlać
2
Bastianich 2008 Vespa Bianco (Włochy, 38 USD), białe wino z dzikimi kwiatami i nutami cytrusowymi.