Szynka i Vidalia cebula Frittata
Szynka i Vidalian cebula Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie rozdrobniony ostry ser cheddar, sól, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Vidalian Dip Cebulowy, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników i 1/4 szklanki sera w misce; odstawić.
Umieścić 12-calowy żaroodporny nonstick patelni na średnim ogniu do gorąca; płaszcz patelni z sprayem do gotowania.
Dodać szynkę, i gotować 2 protokół lub do lekko rumiane; usunąć z patelni, i odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować 5 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; dodać szynkę.
Wlać mieszaninę jaj równomiernie na mieszaninę cebuli. Gotować 10 minut lub aż ustawić wokół krawędzi (środek będzie miękki).
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Owiń uchwyt patelni folią. Broil 4 minut lub do środka jest ustawiony i topi się ser. Delikatnie wsuń na talerz i pokrój na 4 kliny.