Przepis szynka i ser Ziti może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. To danie główne ma 3071 kalorii, 143g białka, oraz 167 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, mleko, szynkę delikatesową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podczas gotowania makaronu rozpuść masło w 3-litrowym rondlu na małym ogniu. Czosnek gotować na maśle 30 sekund, często mieszając. Wymieszać z mąką i solą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Stopniowo mieszać w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Czosnek
Mąka Uniwersalna
Makarony
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z musztardą i serem Colby. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.