Szynka i Podwójny ser z sosem miodowo-musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szynki i Podwójnego sera z sosem miodowo-musztardowym. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 7 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga Skórki ciasta, szynki delikatesowej, mozzarelli i musztardy zbożowej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Sos Musztardowo-Miodowy, Sos Musztardowo-Miodowy, oraz Pikantny Sos Musztardowo-Miodowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Wyłóż 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Na średniej patelni ugotuj cebulę na maśle na średnim ogniu, aż będzie przezroczysta.
Zdjąć z ognia i ostudzić. W małej misce połącz rozdrobnione sery.
Rozwiń obie Skórki ciasta i ułóż jeden na drugim na czystej powierzchni roboczej.
Zwiń Skórki razem do grubości 1/8 cala.
Wytnij dwanaście 3 1/2-calowych kółek z ciasta, w razie potrzeby ponownie rozwałkowując ciasto.
Posmaruj brzegi kółek myjką jajeczną i napełnij każdą 1 łyżeczką cebuli, 2 łyżeczkami szynki i 2 łyżeczkami sera. Złóż na pół i zaciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia.
Wytnij 3 małe szczeliny na wierzchu każdego, aby odpowietrzyć i posmaruj pozostałym płynem do mycia jajek.
Piec na złoty kolor, 12 do 15 minut.
Podawać z sosem miodowo-musztardowym.
W małej misce wymieszaj miód i musztardę.