Szynka Glazurowana Miodowo-Kolendrowa
Szynka miodowo-Kolendrowa Glazurowana jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 77 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz 3% mniej sodu, ocet jabłkowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kolendra-Glazurowana Marchewka, Glazurowana marchewka i cebula Cipollini z kolendrą i pomarańczą, oraz Kolendra-natarte piersi kaczki z glazurowanymi pomarańczami.
Instrukcje
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj nasiona kolendry i nasiona kminku na patelnię; gotować 2 minuty lub aż nasiona będą złotobrązowe i pachnące, często mieszając.
Umieścić mieszankę kolendry w młynku do przypraw lub kawy; pulsować aż grubo zmielone.
Dodaj cukier i paprykę; pulsuj, aby zmiksować.
Otrzeć tłuszcz i skórkę z szynki. Ocena wzór diamentowy w całej górnej części szynki; rub mieszankę przypraw równomiernie na szynce.
Połącz miód i ocet jabłkowy.
Umieść szynkę, kość na końcu, na patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Baste z mieszaniną miodu.
Piecz szynkę jeszcze 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 14
Szynkę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.