Szynka Glazurowana Bourbonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szynki z bourbonem. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 576 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 40 minut. Mieszanka szynki, brązowy cukier, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać pierścienie ananasowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowy Glazurowany Ananas Do Góry Nogami Piernik jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Szynka Glazurowana Bourbonem, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Szynka Glazurowana Bourbonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdobądź powierzchnię szynki, tworząc kształty diamentów o głębokości około 1/2 cala.
Włożyć szynkę do dużej, zamykanej torebki.
Dodaj bourbon, brązowy cukier, pokruszony ananas, miód i czosnek do torby; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając worek kilka razy podczas marynowania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przełóż szynkę i marynatę do dużego naczynia do pieczenia; wlej wodę do naczynia. Przymocuj pierścienie ananasa wokół powierzchni szynki za pomocą wykałaczek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F (95 stopni C), fastrygowanie od czasu do czasu z sosem na patelni, 90 do 105 minut.