Szynka balsamiczna i Dijon z prażoną cebulą perłową

Szynka balsamiczna i Dijon z prażoną cebulą perłową to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 877 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Balsamiczna prażona cebula perłowa, szparagi i prażone orzeszki piniowe z makaronem z cukinią, Cebula Perłowa Szkliwiona, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą 2 minuty; odcedzić. Wykończyć końce korzenia, pozostawiając bazę nienaruszoną. Obierz. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Połącz cukier, ocet i musztardę w misce do glazury.
Przenieś cebulę do szklanego naczynia do pieczenia 11x7x2 cali.
Dodaj 2/3 szklanki glazury, masło, 1 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/2 szklanki wody; wrzucić do herbu. Przykryć folią.
Linia duża patelnia do pieczenia z folią. Dokonywanie 1/2-calowe głębokie szczeliny, ocena szynki z wzorem diamentowym.
Umieść szynkę na patelni i piecz 45 minut.
Włożyć cebulę do piekarnika. Szynka pieczona i cebula 25 minut. Odkryj cebulę. Kontynuuj pieczenie cebuli i szynki 50 minut.
Szynkę podlać polewą. Kontynuuj pieczenie szynki i cebuli aż do głębokiego brązu i szkliwione, szczotkowanie szynki z glazurą co 10 minut, o 30 minut dłużej.
Szynkę przełożyć na duży talerz.
Przenieść mieszankę cebuli do miski.
Podawać szynkę, przechodząc mieszankę cebuli oddzielnie.