Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie

Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie
Szyja z dziczyzny duszona w winie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę tymianku, koszerną sól i pieprz, gałązkę rozmarynu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone wino duszona dziczyzna na risotto z dyni, Dziczyzna z sosem żurawinowo-winnym, oraz Polędwica z dziczyzny z borówką-Red Wine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na godzinę przed gotowaniem wyjąć szyję z lodówki.
2
2 szklanki wrzącej wody zalać grzybami w małym dziobku i pozostawić do namoczenia. Rozgrzej piekarnik do 300 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Osuszyć kark i doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku lub dużej ognioodpornej zapiekance podgrzej 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Szyja brązowa ze wszystkich stron, łącznie z kością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Przenieść mięso na talerz i wyrzucić tłuszcz z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać boczek lub pancetta i pozostałą 1 łyżkę oleju do garnka i gotować na małym ogniu przez 2 minuty. Zwiększyć ogień, dodać cebulę, marchew i seler, i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół, skrobanie dno garnka często.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wyjmij grzyby z płynu do namaczania i dodaj je do garnka, wraz z czosnkiem i ziołami. Przecedzić płyn grzybowy przez drobne sito, odrzucając piasek lub siatkę, a płyn do garnka, z laską cynamonu i skórką z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, deglazing garnek przez skrobanie rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Umieść szyję w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Wlać dowolne soki mięsne, dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć wilgotnym kawałkiem pergaminu, a następnie pokrywką i dusić w piekarniku przez 3 do 3,5 godziny. Mięso powinno być bardzo delikatne i łatwo podnosić się z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przełożyć szyjkę na talerz i przykryć owijką saran, aby zapobiec wyschnięciu. Usuń zioła, laskę cynamonu i skórkę, a sos lekko ostygnie, a następnie przecier za pomocą miksera zanurzeniowego lub robota kuchennego. Doprowadzić sos do wrzenia, odtłuścić pianę i gotować twardo przez 10 do 12 minut, aby zmniejszyć go do 4 filiżanek. Mięso i sos schłodzić osobno, następnie umieścić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Następnego dnia usuń tłuszcz z sosu. Rozgrzej piekarnik do 300 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Włożyć karkówkę z powrotem do garnka z sosem i wstawić do piekarnika. W zależności od chcesz służyć swoje mięso, albo służyć w garnku, pozwalając gościom wziąć mięso szyi z kości, lub debone przed doprowadzeniem szyi do stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn