Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie

Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie
Szyja z dziczyzny duszona w winie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę tymianku, koszerną sól i pieprz, gałązkę rozmarynu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone wino duszona dziczyzna na risotto z dyni, Dziczyzna z sosem żurawinowo-winnym, oraz Polędwica z dziczyzny z borówką-Red Wine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na godzinę przed gotowaniem wyjąć szyję z lodówki.
2
2 szklanki wrzącej wody zalać grzybami w małym dziobku i pozostawić do namoczenia. Rozgrzej piekarnik do 300 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Osuszyć kark i doprawić solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku lub dużej ognioodpornej zapiekance podgrzej 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Szyja brązowa ze wszystkich stron, łącznie z kością.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Przenieść mięso na talerz i wyrzucić tłuszcz z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać boczek lub pancetta i pozostałą 1 łyżkę oleju do garnka i gotować na małym ogniu przez 2 minuty. Zwiększyć ogień, dodać cebulę, marchew i seler, i gotować, aż cebula zacznie mięknąć, o 5 protokół, skrobanie dno garnka często.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjmij grzyby z płynu do namaczania i dodaj je do garnka, wraz z czosnkiem i ziołami. Przecedzić płyn grzybowy przez drobne sito, odrzucając piasek lub siatkę, a płyn do garnka, z laską cynamonu i skórką z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, deglazing garnek przez skrobanie rumiane kawałki z dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Umieść szyję w garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Wlać dowolne soki mięsne, dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć wilgotnym kawałkiem pergaminu, a następnie pokrywką i dusić w piekarniku przez 3 do 3,5 godziny. Mięso powinno być bardzo delikatne i łatwo podnosić się z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przełożyć szyjkę na talerz i przykryć owijką saran, aby zapobiec wyschnięciu. Usuń zioła, laskę cynamonu i skórkę, a sos lekko ostygnie, a następnie przecier za pomocą miksera zanurzeniowego lub robota kuchennego. Doprowadzić sos do wrzenia, odtłuścić pianę i gotować twardo przez 10 do 12 minut, aby zmniejszyć go do 4 filiżanek. Mięso i sos schłodzić osobno, następnie umieścić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Następnego dnia usuń tłuszcz z sosu. Rozgrzej piekarnik do 300 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Włożyć karkówkę z powrotem do garnka z sosem i wstawić do piekarnika. W zależności od chcesz służyć swoje mięso, albo służyć w garnku, pozwalając gościom wziąć mięso szyi z kości, lub debone przed doprowadzeniem szyi do stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn