Szybko duszona czerwona kapusta i jabłko
Szybko duszona czerwona kapusta i jabłko to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka jabłka fuji, ocet jabłkowy, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szybka Kapusta Duszona, Duszona czerwona kapusta z jabłkiem, oraz Duszona czerwona kapusta Bette z jabłkiem.
Instrukcje
Czosnek ugotować na maśle w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, 1 minutę.
Dodaj kapustę, jabłko, cydr, kminek, ziele angielskie (jeśli używasz), 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, 15 do 18 minut.
Dodać ocet i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.