Szybkie Pieczywo Z Cukinią I Ananasem
Szybki chleb z cukinią i ananasem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilanu, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szybki Chleb Ananasowo-Wiśniowy, Szybki Chleb Ananasowo-Orzechowy, oraz Szybki Chleb Z Otrębami Ananasowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę, sól i kolejne 3 składniki (przez zmielony cynamon) połączyć w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Jajka ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania piany.
Dodaj cukier, cukinię, olej, substytut jajka i wanilię, ubijając do dobrze wymieszanego.
Dodać mieszaninę cukinii do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Złożyć w ananasie. Łyżka ciasto na 2 (9 x 5 cali) Patelnie Bochenek pokryte sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.