Szybkie Ogórki
Szybkie ogórki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, ocet winny, Fresno chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Ogórki, Szybkie Ogórki, oraz Szybkie Ogórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, połączyć ocet, cukier, sól, nasiona gorczycy, nasiona kolendry, nasiona selera, ziarna pieprzu, czosnek, chile i 2 szklanki wody i doprowadzić mieszaninę do wrzenia rozpuścić cukier i sól.
Używając mandoliny (lub ostrego noża), pokrój ogórki o grubości 1/4 cala i umieść w dużej, bezpiecznej na ciepło misce lub pojemniku.
Gdy mieszanina się zagotuje, wlej płyn na pokrojone ogórki, upewniając się, że ogórki są zanurzone.
Pozwól ogórkom usiąść w cieczy, gdy dojdzie do temperatury pokojowej, przez około 20 minut.
Odcedzić ogórki i zarezerwować płyn.
Podawać jak jest albo smażyć! Aby podać, dodaj trochę soku marynowanego tuż na wierzchu ogórków.
Cook ' s Notes: rezerwy płynu do marynowania używać na marynaty później lub jako dodatek octu do sosów. Im dłużej pikle siedzą w płynie tym bardziej stają się miękkie, więc dla mnie 20 minut jest idealne. Ten płyn do marynowania świetnie nadaje się do marynowania różnych warzyw, spróbuj marchwi, jednego z moich ulubionych.