Szybkie Marynowane Krewetki
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,37 zł za porcję spada twój budżet, szybkie marynowane krewetki mogą być doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jeśli masz sól i pieprz, krewetki, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybko Marynowane Krewetki, Lowcountry Gazpacho z Sezonowanymi krewetkami i szybko marynowaną okrą, oraz Bloody Mary Sałatka pomidorowa z szybkimi marynowanymi krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać plastry cytryny, cebulę, oliwę z oliwek, ocet, koperek, pietruszkę, przyprawę kreolską i czosnek w dużej misce; przenieść do plastikowej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj krewetki, zwracając się do płaszcza. Uszczelnić i schłodzić 2 do 6 godzin.
Usuń krewetki, odrzucając marynaty.
Krewetki posypać solą kuchenną i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio