Szybkie i łatwe tajski styl Coleslaw
Quick and Easy Thai Style Coleslaw to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest idealny do 4 Lipca. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki ziemne, olej sezamowy, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Surówka Z Kurczaka Po Tajsku, Quick & Easy Classic Coleslaw, oraz Szybka i łatwa tajska Sałatka wołowa.
Instrukcje
Wlać mieszankę coleslaw do dużej miski.
Wlać sok z limonki, ocet ryżowy, sos rybny, olej sezamowy, miód i orzeszki ziemne. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Jeśli masz miskę z pokrywką, załóż ją i dokładnie wstrząśnij. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin, mieszając lub wstrząsając od czasu do czasu, aby umożliwić smaki do mieszania przed podaniem.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.