Szybkie I Łatwe Ciasto Krabowe
Quick & Easy Crab Cake to pescatarian hor d ' oeuvre. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 261 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 170 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz wodę, mięso krabowe, piec top Cornbread farsz mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niewiarygodnie Łatwe Mini Ciasto Krabowe, Szybkie i łatwe ciasto Streusel, oraz Szybkie I Łatwe Ciasto Dyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wrzącą wodę do mieszanki farszu w dużej misce; mieszać tylko do zwilżenia.
Dodać mięso krabowe i jajka; lekko wymieszać. Kształt na 6 pasztecików.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki krabowe; gotować 5 min. z każdej strony lub aż do ogrzania i lekko rumiane po obu stronach.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.