Szybkie Drobiazgi Żurawinowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz, ale fajne lody vanillan, śmietana, Funt ciasto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Tiramisu Drobiazgi, Żurawinowe Drobiazgi, oraz Indywidualne Drobiazgi Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać sos żurawinowy i Sherry. Odstawić.
Połączyć śmietanę i lody w misce, następnie umieścić w większej misce z lodem i zimną wodą i ubić mikserem elektrycznym, aż stanie się sztywny.
Połowę kostek ciasta podzielić na 4 szklanki deserowe. Top każdej porcji ze skąpym 1/4 szklanki mieszanki żurawinowej, a następnie top każdej z 1/4 szklanki mieszanki bitej śmietany. Powtórz warstwowanie z pozostałymi kostkami ciasta, mieszaniną żurawinową i bitą śmietaną.
Schłodzić, luźno przykryć folią, co najmniej 8 godzin na rozwój smaków.
Drobiazgi można schłodzić do 1 dnia.