Szybkie Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym

Szybkie Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Szybkie czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 32 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, masła orzechowego, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 12%. Podobne przepisy są Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Peanut Butter Chocolate Brownies, oraz Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Roztop chipsy czekoladowe, masło i masło orzechowe razem w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając boki gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia. Wanilię wymieszać z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SzpatułkaSzpatułka
3
Wymieszaj mąkę, cukier, jajka, sodę oczyszczoną i sól do mieszanki czekoladowej. Włóż orzechy włoskie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
4
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piecz ciastka w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnymi kawałkami, ale nie mokrymi, około 30 minut. Ostudzić do temperatury pokojowej przed pokrojeniem w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn