Szybkie Ciasto Imbirowo-Migdałowe

Szybkie Ciasto Imbirowo-Migdałowe
Szybkie ciasto imbirowo-migdałowe jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 94 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, pastę migdałową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Migdałowe ciasto Skillet: szybki i łatwy deser, Ciasto Kawowe Imbir & Marconan Almond, oraz Ciasto migdałowe z nadzieniem sosem śliwkowym i imbirowym kremem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj i mąkę głęboką 9-calową patelnią tortową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W małej misce, połączyć 3/4 szklanki mąki wraz z proszkiem do pieczenia i solą. Dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść pastę migdałową i imbir w robocie kuchennym i pulsuj cztery lub pięć razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj cukier, cynamon i pozostałą 1/4 szklanki mąki, pulsując, aż mieszanina będzie piaszczysta konsystencja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Do robota kuchennego dodaj masło, masło migdałowe, ekstrakt migdałowy i ekstrakt waniliowy. Przetwarzaj, aż ciasto zostanie w pełni połączone, o lekkiej, gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Dodać śmietanę i pulsować kilka razy, następnie dodać jajka po kolei, pulsując sześć lub siedem razy po każdym. Pamiętaj, aby zeskrobać boki robota kuchennego, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Dodać połowę mieszanki mąki i pulsować cztery lub pięć razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
8
Dodaj resztę mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu włączenia. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Wlać ciasto do patelni tortowej i wygładzić łopatką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Posypać górę pokrojonymi migdałami i piec około 1 godziny, lub do góry jest ładny złoty brąz i czuje się firma w centrum. Przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto, a następnie pozostaw ciasto do ostygnięcia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Gdy ciasto ostygnie, wyjmij je z patelni i wyrzuć spód pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Podawać posypane więcej migdałów, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn