Szybkie bułeczki cynamonowe
Szybkie bułeczki cynamonowe mogą być śniadaniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 150 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 18 osób i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka ciasta chlebowego, gęstej śmietanki do ubijania, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 9%, to danie można ulepszyć. Podobne przepisy obejmują Fondue z bułką cynamonową {wolnowar} z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, łatwe bułeczki cynamonowe z piernikową brioszką z lukrem z masła cynamonowego i fondue z bułki cynamonowej {wolnowar} z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi.
Instrukcje
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na placek o średnicy 18 cali. x 6 cali prostokąt; posmaruj masłem.
W dużej misce wymieszaj brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon; posypać ciasto.
Zwinąć w stylu galaretki, zaczynając od dłuższego boku; uszczypnij szwy, aby je uszczelnić.
Umieścić, przecięciem w dół, w dwóch natłuszczonych 8-calowych kawałkach. okrągłe formy do pieczenia. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi swoją objętość, około 50 minut.
Na każdą patelnię wlać 1/4 szklanki śmietanki.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast przełóż na talerze do serwowania.