Szybki i łatwy talerz gotowane Paillard ryby z imbirem, czosnkiem i pomidorami
Szybki i łatwy talerz gotowane Paillard ryby z imbirem, czosnkiem i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 712 kalorii, 116g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 11,65 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tymianku, liści laurowych, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybka i łatwa zupa rybna z czosnkiem Aioli, Krewetki czosnkowo-wapienne gotowane na płycie soli himalajskiej, oraz Pieczeń wołowa z wolno gotowanymi pomidorami i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Funt plastry ryb, aż będą równomiernie 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść 4 żaroodporne płyty w piekarniku lub pod brojlerem, aż będzie gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć i posmarować każdy 1 z 1/2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Doprawić paszteciki rybne solą i pieprzem i umieścić po 1 na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wymieszać wywar rybny, imbir, czosnek i pomidory na patelni saute. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Pozostałe masło ubić do sosu i zalać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
8
Do czasu udekorowania talerzy kolendrą, ryby zostaną zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Umyj tusze ryb, usuwając skrzela z głów i pod bieżącą wodą zeskrobuj krew z kręgosłupa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Do garnka włożyć seler, cebulę, zioła i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Dodaj 1 szklankę wody, przykryć i pocić mieszaninę na małym ogniu przez 10 minut. Nie dopuścić do brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12
Dodać tusze ryb i pozostałą wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W momencie, gdy się zagotuje, obniż ciepło do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Mieszać kości wokół bardzo delikatnie przez kilka sekund tak, że wszelkie skagulowane albuminy uwięzione na dnie wzrośnie na powierzchnię. Skim off wszelkie szumowiny, unikając pływające warzywa lub zioła. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
14
Wyjąć z ognia, odstawić na 5 minut, a następnie ostrożnie kadzi całą masę do drobnego Sitka ustawionego nad pojemnikiem. Nie naciskać na ryby w sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Chochla
15
Włóż ostatnią kolbę do sitka i wyrzuć resztki. Natychmiast przechowywać w lodówce zdjęcie odkryte. Gdy jest zimno, przykryć i przechowywać w lodówce lub zamrożone do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania