Szybki i łatwy Stir Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szybko i łatwo wymieszać smażyć. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, czosnek, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Cukinią Stir Fry (Easy + Paleo ) , Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj wieprzowinę z mirinem, octem ryżowym i sosem sojowym. Przykryć, i niech marynować w lodówce podczas przygotowywania pozostałych składników.Pokroić grzyby, zielony pieprz, zielona część zielonej cebuli i odstawić. Mielenie białej części zielonej cebuli, czosnku i imbiru.
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na średnim ogniu, a następnie pokryć olejem sezamowym.
Saute mielonej zielonej cebuli, czosnek, i imbir, aż pachnące. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Wycisnąć marynatę z wieprzowiny i umieścić wieprzowinę w woku. Marynata rezerwowa. Gotować i mieszać, aż wieprzowina nie będzie już różowy, o 4 protokół. Wymieszaj grzyby, zielony pieprz i pokrojoną zieloną cebulę. Gotować, mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 4 protokół. Wymieszać z zarezerwowaną marynatą i gotować około 2 minut.