Szybki i łatwy Dip Crab Rangoon
Szybki i łatwy Dip Crab Rangoon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 20,08 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 174g białka, 243g tłuszczu, oraz w sumie 3918 kalorii. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, owijki wonton, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Dip Crab Rangoon, oraz Dip Crab Rangoon.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, sos sojowy, świeży korzeń imbiru, czosnek, pietruszkę i mięso krabowe.
Przetnij owijki wonton ukośnie na Trójkąty. Ułóż Trójkąty na przygotowanej blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Posypać papryką, zwiększając ilość w zależności od potrzeb.
Piec owijki w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące i lekko rumiane, o 5 protokół.
Wlać około 1/2 sosu kaczki na mieszaninie serek śmietankowy.
Podawać resztę z tosty Won ton wrapper Trójkąty do zanurzania.