Szybki Chleb Jagodowy

Szybki Chleb Jagodowy
Szybki chleb jagodowy może być tylko śniadaniem, którego szukasz. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 510 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Wystarczy mieszanka jajka, mleka, masła i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Szybki Chleb Jagodowy, Szybki Chleb Jagodowy, oraz Szybki Chleb Jagodowy.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij jajko, mleko i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do mieszanki jajecznej, ubijając tylko do połączenia. Złożyć jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
3
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. x 5-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Do sosu połącz cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Wymieszaj śmietanę, aż będzie gładka; dodaj masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
KremKrem
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podawać z chlebem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
ChlebChleb

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Quickbread można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn