Szybki Chleb Bananowo-Orzechowy
Szybki chleb z orzechami bananowymi może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka bananów, ciasto mix, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
Wymieszać ciasto wymieszać, pekany, banany, wodę, olej roślinny, pudding wymieszać i jajka razem w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż równomiernie wymieszać.
Wlać połowę ciasta do każdej z przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, około 45 minut.