Szybki Chleb Bananowo-Orzechowy

Szybki Chleb Bananowo-Orzechowy
Szybki chleb z orzechami bananowymi może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka bananów, ciasto mix, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Szybki Chlebek Bananowo-Orzechowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spray 2 patelnie bochenkowe 9x5 cali z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto wymieszać, pekany, banany, wodę, olej roślinny, pudding wymieszać i jajka razem w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Ciasto MixCiasto Mix
BananBanan
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać połowę ciasta do każdej z przygotowanych patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn