Szybki brązowy ryż i pilaw z grzybami
Szybki brązowy ryż i pilaw z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego ryżu, oliwy z oliwek, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Spróbuj Szybki brązowy ryż z pieczarkami Pilaf, Pilaw Z Brązowego Ryżu, oraz Brązowy Ryż-Pilaf Grzybowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; gotować 3 protokół lub do chrupkiego-przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować 3 minuty lub aż grzyby będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Wymieszać z ryżem; przykryć. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
Dodać orzechy włoskie i natkę pietruszki; lekko wymieszać.