Szybka Paella Ze Skorupiaków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać szybkie Skorupiaki Paellan spróbować. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 17g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.33 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, małże, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Paella ze skorupiaków (Paella de Marisco) z Hiszpanii, Paella z skorupiaków z Fregolą, oraz Szybka Paella.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj ryż; smażyć 3 protokół.
Dodać mieszankę bulionu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Dodaj pomidory, małże, i krewetki; gotować 5 Więcej minut lub do otwarcia małże, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić pomidory. Wymieszać z groszkiem; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania. Wyrzucić nieotwarte pociski.
Niech paella stać 5 minut.