Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard

Szybka Karmelizowana Cebula Swiss Chard
Szybka karmelizowana cebula Swiss Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka szwajcarskiego chard, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chard Szwajcarski z cebulą, Tacos Z Cebulą Karmelizowaną I Chardą Szwajcarską, oraz Szwajcarska Chard i karmelizowana Lazania cebulowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać oliwę z oliwek; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
3
Dodaj cebulę i sodę oczyszczoną; gotować 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CebulaCebula
4
Dodaj szwajcarski chard i wody na patelnię; gotować 3 protokół lub aż chard więdną. Wymieszać z octem i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn