Szybka Azjatycka zupa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 23G białka, oraz 17g tłuszczu. 130 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka azjatyckiego sosu sezamowego, błyskawiczny brązowy ryż, warzywa stir-fry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać natychmiastowy brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Instant Chocolate Mocha jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szybka Zupa, Speedy noodle soup, oraz Zupa Speedy Spud.
Instrukcje
1
Połączyć 1/4 szklanki ryżu, 1 łyżka. opatrunek i 1/2 łyżeczki. sos sojowy w każdej z 4 miseczek do zupy.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.