Szwajcarski łosoś zawinięty w Chard

Szwajcarski łosoś zawinięty w Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 212 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 103 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, Szwajcarskich liści chard, filety z łososia hodowlanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony łosoś zawinięty w Szwajcarski Chard, Łosoś Z Chardą Szwajcarską, oraz Quiche z łososiem i szwajcarskim Chard dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spód naczynia do pieczenia posmaruj 1/2 łyżeczki oleju; odstaw na bok. Skórkę pomarańczową i przenieść do małej miseczki. Pomarańczę obrać i z grubsza posiekać, odrzucając nasiona.
Dodaj do miski ze skórką wraz z chipotle, 1/2 łyżeczki oleju, sól i pieprz. Wrzucić delikatnie; odstawić salsę na bok.
Łososia posmarować pozostałą 1 łyżeczką oleju, doprawić solą i pieprzem. Za pomocą widelca rozgnieść żebro każdego liścia chard, aby było bardziej giętkie. Ułóż każdy filet z łososia na jednym z liści chard i łyżka pół salsy na każdym. Zawiń łososia i salsę w liście chard, składając w końcach liści, aby zrobić 2 opakowania. Ułóż w naczyniu do pieczenia, szew boki w dół.
Piec około 15 minut i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio