Szwajcarski Grzyb Orzo

Szwajcarski Grzyb Orzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Swiss Mushroom Orzo. Ten przepis zawiera 3 porcje z 470 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, grzyby, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowa Zupa Grzybowa, Orzo I Boćwina {Wegetariańska} I Aktualizacja Maratonu, Boćwina z Orzo, fasolą Cannelini i pancettą, oraz Cukinia i grzyby Orzo dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w robocie kuchennym połącz ser, 3 łyżki masła, czosnek, sól i pieprz; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. W dużym rondlu podsmaż grzyby na pozostałym maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
SerSer
CzosnekCzosnek
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedź orzo i dodaj do grzybów. Mieszaj masę serową, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SerSer
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn