Szwajcarski Chard Gratin Alice Waters

Szwajcarski Chard Gratin Alice Waters
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Alice Waters ' Swiss Chard Gratin spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ratatouille Alice Waters, Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Gazpacho Alice Waters dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia. Cienko pokroić zarezerwowane łodygi chard, dodać je do wody i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać liście i kontynuować gotowanie do miękkości, o 3-4 minut dłużej.
3
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia, następnie delikatnie wycisnąć nadmiar płynu i grubo posiekać.
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Roztopić 1 łyżkę masła i wrzucić bułkę tartą, a następnie rozłożyć je na małej blasze do pieczenia. Tosty, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W średnim rondlu rozpuścić 3 łyżki masła na średnim ogniu, następnie dodać cebulę. Pocić do przezroczystego, 5-7 minut, a następnie wymieszać z chard i kilka szczypty soli. Gotować przez 3 minuty, następnie posypać mąkę na boczku i dobrze wymieszać do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać mleko i gałkę muszkatołową i doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, jak mieszanina zgęstnieje. Chard powinien być po prostu wilgotny, ale nie zbyt mokry, bo inaczej zapiekanka nie będzie odpowiednio brązowa. Smak i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Masło do pieczenia naczynia i rozprowadzić mieszaninę chard równomiernie w naczyniu. Kropki z pozostałym masłem i top z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Piec w temperaturze 350 stopni, aż złoty i bulgotanie, 20-30 minut. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn