Szwajcarska Sałatka z nerkowca jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka rzymska, cukier, ser szwajcarski, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Nerkowca, Sałatka Z Sosem Szwajcarskim, oraz Sałatka Z Mandarynki I Nerkowca.
Instrukcje
1
W blenderze, połączyć ocet, cukier, musztarda, cebula i sól; przykryć i proces, aż dobrze wymieszane. Podczas przetwarzania stopniowo dodawać olej w stałym strumieniu. Wymieszać z makiem. W salaterce, połączyć romaine, nerkowce i ser szwajcarski; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Orzechy Nerkowca
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego