Sztuka jedzenia rzepy

Sztuka jedzenia rzepy
Sztuka jedzenia rzepy Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, mleko, szynka suszona na sucho, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby beszamel: roztopić masło w dużym rondlu o grubym dnie, wymieszać z mąką i gotować i mieszać mieszaninę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj zimne mleko na raz i natychmiast ubijaj połączenie gładko, pokrywając całe dno patelni. Mieszaj w sposób ciągły, przełączając się na drewnianą szpatułkę lub łyżkę i nadal pokrywając całe dno, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie bąbelkować. Zmniejsz ogień i dodaj liść laurowy, szynkę i cebulę utkaną z goździkami. Gotować w stałej niskiej bańce przez co najmniej 30 minut, mieszając od czasu do czasu na całym dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść dyfuzor ciepła pod patelnią, jeśli to konieczne, aby utrzymać sos w Gołej bańce i zapobiec przywieraniu i brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń liść laurowy, szynkę, cebulę i goździki. Smak i dobrze doprawić solą, wystarczy doprawić warzywo, zbyt; zmielić w pieprzu i dodać kilka kratek gałki muszkatołowej, wystarczy wykryć. Jeśli to konieczne, przerzedź beszamel z mlekiem do łatwo wylewającej się konsystencji—ubijając ją razem-lekko grudkowata konsystencja nie zrobi różnicy w końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. masło dobrze naczynie do pieczenia, 8-by-12-calowy owal lub odpowiednik. Ułóż połowę rzepy w jednej warstwie i zalej je połową beszamelu. Ułóż resztę rzepy w równomiernej warstwie i dodaj resztę beszamelu, tak aby pokryć wszystkie rzepy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec, aż nóż lub widelec pokazuje rzepy w środku są miękkie, około 1 godziny. Weź naczynie z piekarnika, posypać bułkę tartą na powierzchni i rozprowadzić na nich dużą liczbę cienkich wiórków masła (łatwiej Ogolone z zimnego patyczka). Brąz powierzchni pod brojlerów, obserwując i dbając, że danie jest na tyle daleko od źródła, że okruchy nie czernieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
RzepaRzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn