Sztuka jedzenia rzepy

Sztuka jedzenia rzepy
Sztuka jedzenia rzepy Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli i pieprzu, mleko, szynka suszona na sucho, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby beszamel: roztopić masło w dużym rondlu o grubym dnie, wymieszać z mąką i gotować i mieszać mieszaninę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj zimne mleko na raz i natychmiast ubijaj połączenie gładko, pokrywając całe dno patelni. Mieszaj w sposób ciągły, przełączając się na drewnianą szpatułkę lub łyżkę i nadal pokrywając całe dno, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie bąbelkować. Zmniejsz ogień i dodaj liść laurowy, szynkę i cebulę utkaną z goździkami. Gotować w stałej niskiej bańce przez co najmniej 30 minut, mieszając od czasu do czasu na całym dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść dyfuzor ciepła pod patelnią, jeśli to konieczne, aby utrzymać sos w Gołej bańce i zapobiec przywieraniu i brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usuń liść laurowy, szynkę, cebulę i goździki. Smak i dobrze doprawić solą, wystarczy doprawić warzywo, zbyt; zmielić w pieprzu i dodać kilka kratek gałki muszkatołowej, wystarczy wykryć. Jeśli to konieczne, przerzedź beszamel z mlekiem do łatwo wylewającej się konsystencji—ubijając ją razem-lekko grudkowata konsystencja nie zrobi różnicy w końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. masło dobrze naczynie do pieczenia, 8-by-12-calowy owal lub odpowiednik. Ułóż połowę rzepy w jednej warstwie i zalej je połową beszamelu. Ułóż resztę rzepy w równomiernej warstwie i dodaj resztę beszamelu, tak aby pokryć wszystkie rzepy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, aż nóż lub widelec pokazuje rzepy w środku są miękkie, około 1 godziny. Weź naczynie z piekarnika, posypać bułkę tartą na powierzchni i rozprowadzić na nich dużą liczbę cienkich wiórków masła (łatwiej Ogolone z zimnego patyczka). Brąz powierzchni pod brojlerów, obserwując i dbając, że danie jest na tyle daleko od źródła, że okruchy nie czernieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
RzepaRzepa
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn