Szpinakowe Gnocchi Talluto
Szpinakowe Gnocchi Talluto może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 12g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, mąkę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szpinakowe Gnocchi (Gnocchi Verdi), Szpinakowe Gnocchi, oraz Szpinakowe Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ricottę, szpinak, jajka, sól, pieprz i gałkę muszkatołową w misce i dokładnie wymieszać.
Dodać 1 1/4 szklanki mąki do miski i wymieszać. Pozostałą 1/4 szklanki mąki należy używać tylko wtedy, gdy ciasto jest zbyt lepkie.
Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą.
Ciasto podzielić na gotowe kawałki.
Rękami rozwałkuj kawałki ciasta w długie cylindry o średnicy około 3/4 cala.
Wytnij cylindry na 1-calowe kawałki. Zrób depresję w każdym gnocchi kształtować.
W dużym garnku z 6 do 8 kwartami osolonej wrzącej wody, dodaj gnocchi i ostrożnie wymieszaj, aby zapobiec przyklejeniu.
Gdy gnocchi zaczną gotować, wypłyną na powierzchnię. Gotować około 1 minutę więcej.
Usunąć gnocchi z rowkiem łyżką lub sitkiem.
Dodaj saute pan z ulubionym sosem lub masłem.
Dodaj swój wybór startego sera i podawaj.