Szpinakowa Lasagna Roll Up
Przepis szpinak lasagne Roll up może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 55 minut. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jeśli masz szpinak, parmezan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować lasagne we wrzącej wodzie, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 8 protokół; odcedzić i położyć makaron płasko na płaskiej powierzchni.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 2 protokół.
Czosnek przelać do dużej miski, dodać szpinak, ser ricotta, ser mozzarella i sól. Mieszaj mieszaninę aż do równomiernego połączenia.
Rozprowadzić heaping 1/4 szklanki mieszanki szpinaku na środku każdego makaronu lasagne.
Makaron zwinąć mocno wokół nadzienia. Ułóż zwinięty makaron w naczyniu do pieczenia.
Na bułki polać sosem spaghetti. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Wyjmij folię z naczynia i kontynuuj gotowanie kolejne 5 minut.
Na bułki posypać parmezanem.