Szpinak, ser pleśniowy, pekan i żurawina okłady
Szpinak, ser pleśniowy, pekan i okłady z żurawiny mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 384 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka cebuli w proszku, czosnek w proszku, mąka tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to sałatka z brukselki, żurawiny, orzechów pekan i sera pleśniowego, Zawijasy Z Szynki Z Serem Pleśniowym, oraz Daktyle Z Sera Pleśniowego.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki do wymieszania; wymieszać z serem pleśniowym, pekanami i żurawiną.
Rozłóż około 1/3 szklanki śmietany serowej równomiernie na każdej tortilli.
Warstwę równomiernie z plasterkami jabłka i szpinakiem.
Zwiń i zabezpiecz drewnianymi kostkami.