Szpinak i ser Nadziewane Manicotti

Szpinak i ser Nadziewane Manicotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Manicotti nadziewane szpinakiem i serem. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 1,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Mieszanka sosu alfredo, muszli manicotti, sosu do spaghetti i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Manicotti Nadziewane Szpinakiem I Serem, Manicotti nadziewane szpinakiem i potrójnym serem, oraz SZPINAK I KIEŁBASA NADZIEWANE MANICOTTI.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Podziel ser mozzarella na 3 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj manicotti we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zmięknie, ale nadal będzie jędrne, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedź i odpocznij w misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połącz szpinak, sos Alfredo, parmezan i 1 porcję sera mozzarella w dużej misce; dobrze wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Łyżka wypełnić mieszaninę do każdej powłoki manicotti. Podziel nadziewane muszle równomiernie między dwa naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sos AlfredoSos Alfredo
ManicottiManicotti
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Każde naczynie do pieczenia polać 1 słoikiem sosu spaghetti i posypać równymi porcjami sera mozzarella. Przykryj oba naczynia do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, a sos będzie musujący, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia22
Magazyn