Szpinak i Ricotta Gnudi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 14g białka, oraz 40 g tłuszczu. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz borowiki, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak Ricotta Gnudi z rozmarynowym sosem pomidorowym (Low Carb), April Bloomfield ' s Ricotta Gnudi, oraz Ricotta Gnudi z sosem Pomodoro dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Ricottę, szpinak, parmezan, mąkę, bułkę tartą, sól, pieprz, gałkę muszkatołową i jajka wymieszać. Zrób 2 małe kulki i przetestuj gotować, umieszczając je we wrzącej wodzie, aż będą unosić się, a następnie wstrząsnąć lodowatą wodą. Spróbuj. Jeśli są zbyt miękkie i nie trzymają się razem, dodaj więcej mąki lub bułki tartej i ponownie przetestuj.
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Porcja wszystkich gnudi i toczyć w kulki. Gotować we wrzącej wodzie, aż będą unosić się, o 2 protokół, i wstrząsnąć w lodowatej wodzie. Zalać oliwą z oliwek i rezerwy, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą Perłą
3
Dla porcini puree: karmelizować szalotki, podgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu, dodać kilka łyżek oliwy z oliwek, a następnie dodać szalotki. Pozostawić do koloru z jednej strony, a następnie obniżyć ogień i wymieszać. Powoli gotować, aż miękkie i słodkie, o 5 protokół.
Zawartość przełożyć do blendera i puree, aż konsystencja będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj wodę, jeśli mieszanka stanie się zbyt gęsta w blenderze i przestanie się poruszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać oliwę z oliwek podczas mieszania, aby zakończyć i smak przyprawy. Odcedzić SOS. Rezerwy, aż będzie gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Podawać: ogrzać puree z borowików i rezerwować. Podgrzać gnudi na patelni z soloną gotującą się wodą i roztopionym masłem. Polać puree z borowików, ułożyć gnudi na wierzchu i polać parmezanem.