Szpinak i Ricotta Gnudi

Szpinak i Ricotta Gnudi
Szpinak i Ricotta Gnudi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 14g białka, oraz 40 g tłuszczu. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz borowiki, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak Ricotta Gnudi z rozmarynowym sosem pomidorowym (Low Carb), April Bloomfield ' s Ricotta Gnudi, oraz Ricotta Gnudi z sosem Pomodoro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Ricottę, szpinak, parmezan, mąkę, bułkę tartą, sól, pieprz, gałkę muszkatołową i jajka wymieszać. Zrób 2 małe kulki i przetestuj gotować, umieszczając je we wrzącej wodzie, aż będą unosić się, a następnie wstrząsnąć lodowatą wodą. Spróbuj. Jeśli są zbyt miękkie i nie trzymają się razem, dodaj więcej mąki lub bułki tartej i ponownie przetestuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez CiastoPrzez Ciasto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Porcja wszystkich gnudi i toczyć w kulki. Gotować we wrzącej wodzie, aż będą unosić się, o 2 protokół, i wstrząsnąć w lodowatej wodzie. Zalać oliwą z oliwek i rezerwy, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Dla porcini puree: karmelizować szalotki, podgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu, dodać kilka łyżek oliwy z oliwek, a następnie dodać szalotki. Pozostawić do koloru z jednej strony, a następnie obniżyć ogień i wymieszać. Powoli gotować, aż miękkie i słodkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Podsmażyć grzyby wraz z szalotkami, aż lekko kolorowe i miękkie, o 4 protokół. Doprawić solą i chili i potu przez dodatkowe 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Na patelnię wlać płyn z uwodnionych borowików. Pozostawić do gotowania przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Zawartość przełożyć do blendera i puree, aż konsystencja będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj wodę, jeśli mieszanka stanie się zbyt gęsta w blenderze i przestanie się poruszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać oliwę z oliwek podczas mieszania, aby zakończyć i smak przyprawy. Odcedzić SOS. Rezerwy, aż będzie gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Podawać: ogrzać puree z borowików i rezerwować. Podgrzać gnudi na patelni z soloną gotującą się wodą i roztopionym masłem. Polać puree z borowików, ułożyć gnudi na wierzchu i polać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn