Szpinak i Feta Quesadillas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szpinak i Feta Quesadillas spróbować. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 148679 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz tortille, szpinak, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak, Gruszka i Feta Quesadillas, Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, oraz Feta Z Grilla Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać szpinak, zioła, zieloną cebulę i fetę.Roztopić odrobinę masła na patelni.
Tortillę przekładamy na patelnię, obracamy na maśle i powtarzamy z drugą tortillą.
Posypać połowę sera na tortilla następnie nadzienie, pozostały ser i wreszcie drugą tortillę.Gotować, aż quesadilla jest złoty brąz z obu stron i ser topi się, o 2-4 minut na stronie. (Wskazówka: aby łatwo przerzucić quesadillę umieść talerz na quesadilli na patelni i odwróć go z patelni na talerz, a następnie wsuń z powrotem na patelnię.)