Szpinak Czosnkowo-Limonkowy
Szpinak czosnkowo-Limonkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, szpinaku, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita, oraz Sałatka Szpinakowa Pomarańczowa Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodać czosnek i gotować na złoty kolor, o 2 protokół.
Dodać szpinak i gotować, stale mieszając, aż zwiędnie, o 4 protokół. Wymieszać ze skórką z limonki, solą i pieprzem.