Szpinak Czosnkowo-Limonkowy

Szpinak Czosnkowo-Limonkowy
Szpinak czosnkowo-Limonkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, szpinaku, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita, oraz Sałatka Szpinakowa Pomarańczowa Limonka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku rozgrzej olej na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać czosnek i gotować na złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodać szpinak i gotować, stale mieszając, aż zwiędnie, o 4 protokół. Wymieszać ze skórką z limonki, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn