Szparagi ze śmieciami
Szparagi ze śmieciami wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, bułkę tartą, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Taco Junk, Fast Food Junkie-Nie!, oraz Crock-Pot Taco Junk.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść wkład do parownika w rondlu.
Wlać wystarczającą ilość wody do rondla, aby dotrzeć tuż poniżej dna parowca. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj szparagi, przykryć, i pary, aż tylko miękkie, 2 do 6 minut w zależności od grubości.
Umieść szparagi w naczyniu do pieczenia.
Na szparagach rozprowadzić majonez, posypać bułką tartą i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż okruchy i ser będą złociste, o 20 protokół.