Sałatka z kurczaka z pieczoną papryką i awokado
Sałatka z kurczaka z papryką czerwoną i awokado to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kurczaka, walla Wallan cebula, pieczony papryka dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić awokado z sokiem z cytryny w dużej salaterce.
Dodać sałatę, kurczaka, pomidory, ogórki i cebulę; lekko wymieszać.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.