Szparagi zawinięte w szynkę Serrano

Szparagi zawinięte w szynkę Serrano
Szparagi zawinięte w szynkę Serrano mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka prażonych migdałów, frisée, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szparagi Zawinięte W Szynkę Serrano, Ciepłe Figi Zawinięte W Szynkę Serrano, oraz Serrano-Zawinięte Krewetki Sherry.

Instrukcje

1
W misce ubić olej, ocet, szalotkę, sól i pieprz. Odstawić. Szparagi gotować w gotującej się wodzie do miękkości, ale nadal chrupiące, 3 do 4 protokół. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić. Owinąć pasek szynki wokół każdej łodygi szparagów. W misce wrzucić frisée, zieleninę i winogrona z dressingiem, następnie przełożyć na talerz; na wierzch polać szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
WinogronaWinogrona
ZieloniZieloni
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dekoruj migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn