Szparagi z wegańskim sosem holenderskim

Szparagi z wegańskim sosem holenderskim
Szparagi z wegańskim sosem holenderskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 546 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kurkumę, zwykłe tofu, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szparagi z wegańskim holenderskim, Szparagi W Sosie Holenderskim, oraz Szparagi w sosie holenderskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dopasuj kosz na parowiec do średniej patelni do sosu z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać 2 cale zimnej wody, a następnie dodać szparagi. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Szparagi na parze przez 4 do 6 minut lub do chrupkości-miękkie.W międzyczasie, umieścić sok z cytryny, tofu, kurkuma, i sól w blenderze i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
KurkumaKurkuma
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do małej patelni z sosem i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do ogrzania through.To podawać, ułożyć gorące szparagi na półmisku i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn