Szparagi z wegańskim sosem holenderskim
Szparagi z wegańskim sosem holenderskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 546 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kurkumę, zwykłe tofu, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szparagi z wegańskim holenderskim, Szparagi W Sosie Holenderskim, oraz Szparagi w sosie holenderskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj kosz na parowiec do średniej patelni do sosu z ciasną pokrywką.
Dodać 2 cale zimnej wody, a następnie dodać szparagi. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Szparagi na parze przez 4 do 6 minut lub do chrupkości-miękkie.W międzyczasie, umieścić sok z cytryny, tofu, kurkuma, i sól w blenderze i proces do gładkiej.
Przenieść do małej patelni z sosem i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do ogrzania through.To podawać, ułożyć gorące szparagi na półmisku i polać sosem.