Szparagi z wegańskim sosem holenderskim

Szparagi z wegańskim sosem holenderskim
Szparagi z wegańskim sosem holenderskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 546 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kurkumę, zwykłe tofu, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szparagi z wegańskim holenderskim, Szparagi W Sosie Holenderskim, oraz Szparagi w sosie holenderskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dopasuj kosz na parowiec do średniej patelni do sosu z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać 2 cale zimnej wody, a następnie dodać szparagi. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Szparagi na parze przez 4 do 6 minut lub do chrupkości-miękkie.W międzyczasie, umieścić sok z cytryny, tofu, kurkuma, i sól w blenderze i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
KurkumaKurkuma
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do małej patelni z sosem i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do ogrzania through.To podawać, ułożyć gorące szparagi na półmisku i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn