Szparagi z Tapenadą oliwkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów z Tapenadą oliwną. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jeśli masz pod ręką oliwki castelvetrano, liście tymianku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Szparagi I Oliwki Tapenade Fillo Shells, Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), oraz Tapenada Oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz bazylia, sok z cytryny, 1 łyżka oliwy z oliwek, liście tymianku, oliwki Castelvetrano, oliwki kalamata, anchois i czosnek w mini robocie kuchennym; impuls do połączenia.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szparagi; smażyć 6 protokół.
Posypać pieprzem. Wierzch z oliwką.